Mosogatógép szerelőink Budapesten szinte mindenhol rendelkezésre állnak,

kivéve a következő kerületeket: 17., 21., 22., 23.

 

Pest megyében sajnos nem dolgozunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.............................................................................................................................................

 

Mosogatógép elszállítása:

Sok mosogatógép szervíz automatikusan elszállítja a javítandó készüléket 20.000 forintért, ami felesleges költséget jelent az ügyfeleknek és bizalmatlanságot kelthet bennük. Miután az ismeretlen szerelő elvitte a drága háztartási gépet a legritkább esetben hagy csak átveteli elismervényt. Véleményünk szerint ennek semmi értelme, hiszen a szállítás során rengeteg kellemetlenséggel és kockázattal jár, és akár újabb hibák is keletkezhetnek.

A mi szerelőink inkább az alkatrészt viszik az ügyfelekhez és nem szállitják el a mosogatógépet, így Ön jelentős költséget takarít meg és biztonságban tudhatja a mosogatógépét!

 

Mennyi ideig tart egy mosogatógép javítás a helyszínen:

A mosogatógép szerelés a helyszíni hiba megállapításával kezdődik, ami maximum 15 perc szokott lenni. Ha rendelkezésre áll az alkatrész általában további 20-30 percet szokott igénybe venni. Amennyiben nem, és azonnal beszerezhető, akkor még aznap elmegyünk érte. Rendelés esetén új időpont egyeztetése szükséges.

 

Miben nem tudunk segíteni?

 • Ha a mosogatógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
 • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 
 • Ha a mosogatógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.
 • Ha ipari vagy kereskedelmi mosogatógép javításához keres szerelőt.
 • Ha a Miele márkájú vagy a Candy márkából a Trió típusú mosogatógépről van szó. 

 

Fix díjak és Fizetési módok:

- Budapesten 15.000 Ft Fix díjon dolgozunk, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. Ez az egyszeri összeg tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapotfelmérést és a mosogatógép javítását is. A javításhoz szükséges alkatrész természetesen ezen felül fizetendő.

-Kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 5000 Ft-ot felszámolunk.

 

Számlázási információk:

Sok mosogatógép szerelő választotta a kisadózó vállalkozók tételes adóját, azaz a ,,katás" adózást. A kormány döntése alapján ők már csak kizárólag magánszemélyeknek adhatnak számlát, de vállalkozásoknak nem.

Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi nem Katás adózók vagyunk, így gond nélkül ki tudunk kiállítani számlát vállalkozásoknak és társasházaknak is.

  

10 érv mellettünk:

 1. Kiemelkedő tapasztalatunk miatt mosogatógép szerelő kollégáink szinte minden márkájú mosogatógépet meg tudnak javítani.

 2. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi kellemetlenséget okozz a mosogatógép hiánya.

 3. Kollégáink angolul beszélnek. Nem alkoholizáló, nem dohányzó, tiszta ruházatú, önmagukra és környezetükre is igényes szakemberek.

 4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a egész nap a mosogatógép szerelőt várja. Általában aznap 3 órás időintervallumban a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

 5. Árképzésünk korrekt és kiszámítható. Fix díjunk 15.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapot felmérést, a javítás munkadíját és az általános forgalmi adót is. 

 6. A készülékeket a helyszínen megjavítjuk. Ez az ügyfelekben nem okoz kételyt és felesleges el- és visszaszállítási költséget! Más szervízekben ez az összeg 20.000 Ft.

 7. A kialakult gyakorlat szerint a mosogatógép szervízek 6 hónapos jótállást biztosítanak. Mi ezzel szemben 1 év teljes körű írásos garanciát biztosítunk javításainkra. 

 8. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta nem változott és nem is fog változni, hisz a számtalan velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink jelentős részét!

 9. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába? Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk!

 10. Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyeknek nem fő profilja a mosogatógép javítás. Ha az év minden hétköznapján mosogatógép szereléssel foglalkozik egy szervíz, akkor egyedülálló tapasztaltra tesz szert. Mivel ezek a ,,szakemberek" nem tartoznak bele a mosogatógépes szakma élmezőnyébe a szakmai tapasztalat hiánya az általuk elvégzett javítás rovására mehet.
  Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, piaci alapú rezsi
  , építményadó, stb.)!

 

Copyright © 2009-2023 www.mosogatogepszerviz.net Minden jog fenntartva!

Mosogatógép javítás

Hívjon még ma!

Mosogatógép javítás telefonszám

Nyitvatartási időnk

Még vállalunk mára kiszállást!

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
10:00 - 18:00
vasárnap
Telefonos munkafelvétel Hétfőre.

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Mosogatógép szerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu