Ügyfeleink véleményei:

 mosogatógépszerelő covid

mosogatógépszerelő covid

 

A Mosogatógépszerelő szinte minden mosogatógép javítást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Milyen márkájú mosogatógépek javítását vállaljuk?

Aeg, Amica, Arctic, Ardo, Ardolux, Ariston, Atag, Balay, Bauknecht, Beko, Belling, Blomberg, Bomann, Bosch, Brandt, Candy, Cata, Concept, Constructa, Currys Essentials, Crown, Daewoo, De dietrich, Dieter Knoll, Ecg, Edesa, Electrolux, Elektra Bregenz, Energolux, Eta, Eudora, Eurotech, Evido, Faber, Fagor, Fisher, Foster, Fram, Franke, Frigidaire, Fujitsu, Goddess, Gorenje, Gram, Grundig, Guzzanti, Haier, Hansa, Hanseatic, Hauser, Haussmeister, Heinner, Hisense, Hoover, Hotpoint, Hotpoint-Ariston, Hyundai, Iberna, Ignis, Ikea, Indesit, Junker, Juno, Kenwood, KitchenAid, Klarstein, Küppersbusch, Leonard, Lesli, Lg, Lord, Mastercook, Masterkitchen, Midea, MioStar, Mora, Mpm, Navon, Neff, Nodor, Ok, Omega, Orion, Pelgrim, Philco, Philips-whirlpool, Pitsos. Pkm, Polar, Privileg, Profilo, Progress, Samsung, Sanyo, Sauber, Scandomestic, Scholtés, Sharp, Siemens, Smeg, Star Light, Teka, Tesla, Thermador, Vestel, Viva, Westinghouse, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosogatógép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában garanciális javítások miatt korlátozottan dolgoznak, amelyen csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz általában még a munkafelvétel napján kimegyünk. Ha a mosogatógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel cseréje a javítás árának a többszöröse lehet.

  

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosogatógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Mosogatógép szerelőink képzettsége

Kollégáink az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosogatógépszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosogatógépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden mosogatógép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem sajátította el az adott típus javításához szükséges ismereteket. Szakembereink szinte minden típusú mosogatógépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem.

 

A mosogatógép javításához szükséges feltételek:

A mosogatógépet Önnek nem kell kiszerelnie vagy a készülékre csatlakoztatott csöveket eltávolítania. A legfontosabb szempont az ilyen helyzetekben, hogy azt az állapotot lássuk, amikor a készülék a rendellenes működést produkálta. A készülék kipróbálásához szükséges, hogy be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték valamint az elektromos kábel, hisz, csak így tudjuk kipróbálni és orvosolni a hibát.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a mosogatógépét.

2. A készülékek több mint 99%-át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi mosogatógépjavításokat a helyszínen végezzük, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és mosogatógépszereléssel is! (Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a mosogatógépes szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a mosogatógép, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha figyelmetlen volt és mosószert öntött a mosogatógép adagolóba, akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú mosogatógép szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen mosogatógép meghibásodás nem okoz problémát!

 Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a whirlpool mosogatógép szervíznél vagy vagy samsung mosogatógép szervíznél vagy a gorenje szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

   

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosogatógép szerviz, bosch mosogatógép szerviz, candy mosogatógép szerviz, electrolux mosogatógép szerviz, orion mosogatógép szerviz, gorenje mosogatógép szerviz, samsung mosogatógép szerviz, siemens mosogatógép szerviz, teka mosogatógép szerviz, whirlpool mosogatógép szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch mosogatógép márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú mosogatógép javítását vállaljuk, mert a mosogatógép szerelő kollégáink komoly tudással rendelkeznek!

 

Miben nem tudunk segíteni?

  • Ha a mosogatógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
  • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 
  • Ha a mosogatógépet szeretné üzembe helyeztetni.
  • Ha a mosogatógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.
  • Ha csak az ajtófeszítő, ki- vagy befolyó csövet, ajtó szigetelését szeretné cserélni.
  • Ha ipari vagy kereskedelmi mosogatógép javításához keres szerelőt.
  • Ha a Miele márkájú vagy a Candy márkából a Trió típusú mosogatógépről van szó.
  • Ha mosogatógép beszerelést vagy elszállítást szeretne.


Fix díjak és Fizetési módok:

- Budapesten 14.000 Ft Fix díjon dolgozunk, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. Ez az egyszeri összeg tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapotfelmérést és a mosogatógép javítását is. A javításhoz szükséges alkatrész természetesen ezen felül fizetendő.- A készpénzes fizetésen túl lehetőség van, azonnali átutalással rendezni a javítás költségét. Bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Copyright © 2009-2023 www.mosogatogepszerviz.net Minden jog fenntartva!

Hívjon még ma!

Mosogatógép javítás telefonszám

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Mosogatógép szerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu