Ügyfeleink véleményei:

 mosogatógépszerelő covid

mosogatógépszerelő covid

 

A Mosogatógépszerelő szinte minden mosogatógép javítást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Milyen márkájú mosogatógépek javítását vállaljuk?

Aeg, Amica, Arctic, Ardolux, Ariston, Bauknecht, Beko, Belling, Blomberg, Bomann, Bosch, Brandt, Candy, Cata, Concept, Constructa, Currys Essentials, Crown, Daewoo, De dietrich, Dieter Knoll, Ecg, Edesa, Electrolux, Elektra Bregenz, Energolux, Eta, Eudora, Eurotech, Evido, Fagor, Fisher, Foster, Fram, Franke, Fujitsu, Goddess, Gorenje, Grundig, Guzzanti, Haier, Hansa, Hanseatic, Haussmeister, Heinner, Hisense, Hoover, Hotpoint, Hotpoint-Ariston, Hyundai, Iberna, Ignis, Ikea, Indesit, Juno, Kenwood, Klarstein, Küppersbusch, Leonard, Lesli, Lg, Lord, Mastercook, Masterkitchen, Midea, MioStar, Mora, Mpm, Navon, Neff, Nodor, Ok, Orion, Philco, Philips-whirlpool, Pkm, Polar, Privileg, Progress, Samsung, Sanyo, Sauber, Scandomestic, Scholtés, Sharp, Siemens, Smeg, Star Light, Teka, Tesla, Vestel, Viva, Westinghouse, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosogatógép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában garanciális javítások miatt korlátozottan dolgoznak, amelyen csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz általában még a munkafelvétel napján kimegyünk. Ha a mosogatógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel cseréje a javítás árának a többszöröse lehet.

  

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosogatógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Mosogatógép szerelőink képzettsége

Kollégáink az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosogatógépszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosogatógépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden mosogatógép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem sajátította el az adott típus javításához szükséges ismereteket. Szakembereink szinte minden típusú mosogatógépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

 A mosogatógép szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

Pest megyében pedig az alábbi területeken dolgozunk: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagytarcsa, Pécel, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem.

 

A mosogatógép javításához szükséges feltételek:

A mosogatógépet Önnek nem kell kiszerelnie vagy a készülékre csatlakoztatott csöveket eltávolítania. A legfontosabb szempont az ilyen helyzetekben, hogy azt az állapotot lássuk, amikor a készülék a rendellenes működést produkálta. A készülék kipróbálásához szükséges, hogy be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték valamint az elektromos kábel, hisz, csak így tudjuk kipróbálni és orvosolni a hibát.

   

Miben nem tudunk segíteni?

  • Ha a mosogatógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
  • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 
  • Ha a mosogatógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.
  • Ha ipari vagy kereskedelmi mosogatógép javításához keres szerelőt.
  • Ha a Miele márkájú vagy a Candy márkából a Trió típusú mosogatógépről van szó.

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosogatógép szerviz, bosch mosogatógép szerviz, candy mosogatógép szerviz, electrolux mosogatógép szerviz, orion mosogatógép szerviz, gorenje mosogatógép szerviz, samsung mosogatógép szerviz, siemens mosogatógép szerviz, teka mosogatógép szerviz, whirlpool mosogatógép szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch mosogatógép márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú mosogatógép javítását vállaljuk, mert a mosogatógép szerelő kollégáink komoly tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor Budapesten csak a 9.500 Ft-os kiszállási díjat kell kifizetnie. Pest megye esetén 12.000 Ft-ba kerül ez a díj.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Mosogatógép szerelés Budapest, mosogatógép szerelő Budapest, Mosogatógép javítás Budapest, Mosogatógép szervíz Budapest

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 676 85 32

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Mosogatógép szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...