Ügyfeleink véleményei:

  

 Kapcsolat

 

Elsődleges telefonszámunk: 06 70 533 11 77

Másodlagos telefonszámunk: 06 70 233 11 44

Weboldalunk: http://www.mosogatogepszerviz.net

E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

A munka felvétel során kérjük diktálja be kollégánknak a pontos címet, emeletet, ajtót és ha van kaputelefon, akkor annak számát és kiírását.

 

Ha telefonszámunk foglalt, akkor munkatársunk épp egy ügyféllel beszél, ha kijelezte a hívószámát, akkor pár percen belül visszahívja Önt! Ez az idő maximum 5-10 perc lehet!

 

A kiszállásokat 3 órás időtartamokban vesszük fel.(Például 9 és 12 óra között, 11 és 14 óra között, stb. ). Más szervizeknél egyszerűen csak azt mondják, hogy 9 és 17 óra között érkeznek! Mi tiszteljük az idejét és nem váratjuk Önt feleslegesen!

 

Reméljük elnyertük bizalmát és megrendeli szolgáltatásunkat!

 

Miben nem tudunk segíteni?

  • Ha a mosogatógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
  • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 
  • Ha a mosogatógépet szeretné üzembe helyeztetni.
  • Ha a mosogatógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.
  • Ha csak az ajtófeszítő, ki- vagy befolyó csövet, ajtó szigetelését szeretné cserélni.
  • Ha ipari vagy kereskedelmi mosogatógép javításához keres szerelőt.
  • Ha a Miele márkájú vagy a Candy márkából a Trió típusú mosogatógépről van szó.
  • Ha mosogatógép beszerelést vagy elszállítást szeretne.


Fix díjak és Fizetési módok:

- Budapesten 14.000 Ft Fix díjon dolgozunk, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. Ez az egyszeri összeg tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapotfelmérést és a mosogatógép javítását is. A javításhoz szükséges alkatrész természetesen ezen felül fizetendő.- A készpénzes fizetésen túl lehetőség van, azonnali átutalással rendezni a javítás költségét. Bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Copyright © 2009-2023 www.mosogatogepszerviz.net Minden jog fenntartva!

Hívjon még ma!

Mosogatógép javítás telefonszám

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Mosogatógép szerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu