Ügyfeleink véleményei:

mosogatógépszerelő covid

mosogatógépszerelő covid

 

A Mosogatógépszerelő szinte minden mosogatógép javítást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Milyen márkájú mosogatógépek javítását vállaljuk?

Aeg, Amica, Arctic, Ardolux, Ariston, Bauknecht, Beko, Belling, Blomberg, Bomann, Bosch, Brandt, Candy, Cata, Concept, Constructa, Currys Essentials, Crown, Daewoo, De dietrich, Dieter Knoll, Ecg, Edesa, Electrolux, Elektra Bregenz, Energolux, Eta, Eudora, Eurotech, Evido, Fagor, Fisher, Foster, Fram, Franke, Fujitsu, Goddess, Gorenje, Grundig, Guzzanti, Haier, Hansa, Hanseatic, Haussmeister, Heinner, Hisense, Hoover, Hotpoint, Hotpoint-Ariston, Hyundai, Iberna, Ignis, Ikea, Indesit, Juno, Kenwood, Klarstein, Küppersbusch, Leonard, Lesli, Lg, Lord, Mastercook, Masterkitchen, Midea, MioStar, Mora, Mpm, Navon, Neff, Nodor, Ok, Orion, Philco, Philips-whirlpool, Pkm, Polar, Privileg, Progress, Samsung, Sanyo, Sauber, Scandomestic, Scholtés, Sharp, Siemens, Smeg, Star Light, Teka, Tesla, Vestel, Viva, Westinghouse, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosogatógép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában garanciális javítások miatt korlátozottan dolgoznak, amelyen csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz általában még a munkafelvétel napján kimegyünk. Ha a mosogatógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel cseréje a javítás árának a többszöröse lehet.

 

Garancia

Más mosogatógép szervízek általában a törvényi minimumot, azaz csak 6 hónap jótállást biztosítanak. Mi ennek dupláját, azaz 1 év teljes körű garanciát biztosítunk ügyfeleink részére az elvégzett munkákra valamint az általunk vásárolt és beszerelt alkatrészekre. Minden javítást követően jótállási jegyet állítunk ki, amely igazolja az 1 év jótállást.

 

Mosogatógép elszállítása?!

Nem szállítjuk el a mosogatógépét a javítás miatt. A lehető legegyszerűbb megoldás, ha a megrendelt alkatrészt visszük el az otthonában lévő készülékhez. Ezzel rengeteg időt és költséget tudunk megspórolni, így biztosítva tartósan ügyfélbarát árainkat! A tisztaság miatt sem kell aggódnia, hisz a javítást követően ugyanolyan tiszta környezetet hagyunk magunk után, amely a javítás előtt fogadott minket. Sajnos van példa arra is, hogy az új mosogatógép  garanciális javítása feltételéül kötik a szervízbe való beszállítást és annak költségeit sem térítik meg az ügyfeleknek.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosogatógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel! Ha a mosogatógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.Sajnos más mosogatógép szervízeknél is ennyi a javítási idő ezeknél a munkáknál...

 

Mosogatógép szerelőink képzettsége

Kollégáink az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosogatógépszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosogatógépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden mosogatógép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem sajátította el az adott típus javításához szükséges ismereteket. Szakembereink szinte minden típusú mosogatógépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

 A mosogatógép szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

Pest megyében pedig az alábbi területeken dolgozunk: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagytarcsa, Pécel, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem.

 

A mosogatógép javításához szükséges feltételek:

A mosogatógépet Önnek nem kell kiszerelnie vagy a készülékre csatlakoztatott csöveket eltávolítania. A legfontosabb szempont az ilyen helyzetekben, hogy azt az állapotot lássuk, amikor a készülék a rendellenes működést produkálta. A készülék kipróbálásához szükséges, hogy be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték valamint az elektromos kábel, hisz, csak így tudjuk kipróbálni és orvosolni a hibát.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a mosogatógépét.

2. A készülékek több mint 99%át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi mosogatógépjavításokat a helyszínen végezzük, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és mosogatógépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a mosogatógépes szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a mosogatógép, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha figyelmetlen volt és mosószert öntött a mosogatógép adagolóba, akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú mosogatógép szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen mosogatógép meghibásodás nem okoz problémát!

 Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a whirlpool mosogatógép szervíznél vagy vagy samsung mosogatógép szervíznél vagy a gorenje szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

Számos samsung mosogatógép javítással foglakoztunk már, ezért a samsung mosogatógép szervíznél is felmerültek ugyanezek a dicséretek is..

 

Miben nem tudunk segíteni?

  • Ha a mosogatógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
  • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 
  • Ha a mosogatógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.
  • Ha ipari vagy kereskedelmi mosogatógép javításához keres szerelőt.
  • Ha a Miele márkájú vagy a Candy márkából a Trió típusú mosogatógépről van szó.

A mosogatógép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A mosogatógép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia mosogatógép szervízt.

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosogatógép szerviz, bosch mosogatógép szerviz, candy mosogatógép szerviz, electrolux mosogatógép szerviz, orion mosogatógép szerviz, gorenje mosogatógép szerviz, samsung mosogatógép szerviz, siemens mosogatógép szerviz, teka mosogatógép szerviz, whirlpool mosogatógép szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch mosogatógép márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú mosogatógép javítását vállaljuk, mert a mosogatógép szerelő kollégáink komoly tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor Budapesten csak a 9.500 Ft-os kiszállási díjat kell kifizetnie. Pest megye esetén 12.000 Ft-ba kerül ez a díj.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Mosogatógép szerelés budapest, mosogatógép szerelő budapest, mosogatógép dugulás, mosogatógép szervízek

 

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 676 85 32

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Mosogatógép szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...