mosogatógépszerelő covid

 

A mosogatógépszerelő szinte minden mosogatógép bekötést elvégez!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Mi történik akkor, ha nem rendelkezik a beüzemelésről szóló számlával?

Ha a nem szakszerű beüzemelés miatt hibásodik meg az új mosogatógép, akkor az „helytelen bekötésből adódó kárnak” minősül, amire az általános garancia illetve jótállás nem vonatkozik. A mosogatógép bekötése sok gyakorlati tapasztalatot igényel, ne álljon neki önállóan!

 

Miért fontos, hogy az új mosogatógépet szakember üzemelje be?

Ha meghibásodik a készülék az első dolog amiatt a garancia érvényesítésekor kérhet a márkaszervíz az a garancia jegyet, a beüzemelésről szóló számlát

 

Mi a helyzet akkor, ha a helytelenül beüzemelt készülék eláztatja a szomszédjait?

A biztosító is kérheti a beüzemelésről szóló számlát. Ellenkező esetben elállhat a kártérítésről, így azt Önön hajthatják be a károsultak.  

 

Mennyibe kerül a beüzemelés, a mosogatógép bekötés ára?

Egy új mosogatógép vásárlása 80.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig terjedhet. Véleményünk szerint nem érdemes kockáztatni a garanciát és jótállást, hogy spóroljunk ezzel 16.000Ft-ot. ( A bekötés általában 16.000 Ft-ba kerül, ez az összeg akkor növekszik, ha szifont vagy sarokszelepet kell cserélni. A készülék elszállítását 5.000 Ft-ért tudjuk biztosítani.

  

Az olcsóbb néha drágább?

Más mosogatógép szerelők valóban beüzemelhetik olcsóbban a készüléket, de ha erről csak munkalapot adnak és nincs számla, akkor a márkaszervíz nem fogadja el ezt bizonyító erejűnek…  

  

Mi lesz a régi készülékével?

Ha a forgalmazótól rendeli meg a készülék házhozszállítását, akkor a szállítóknak kötelező elszállítaniuk a régi készüléket.

 

Mit tegyek, ha megérkezett a készülék?

Csomagolja ki és nézze át alaposan, hogy a szállítás során keletkezett-e sérülés. A vásárlástól számított 3 naptári napig őrizze meg a készülék dobozát és csomagoló anyagait, hisz ha bármilyen probléma felmerül ebben az időszakban, akkor még ki lehet cserélni a készüléket. Ezt követően hívja munkatársunkat, aki akár másnap már be is üzemeli a készüléket.

 

Bekötési idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosogatógép bekötéseket még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges bekötés között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több mosogatógépszerelővel dolgozunk. 

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosogatógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Mosogatógép szerelőink képzettsége

Kollégáink az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosogatógépszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosogatógépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden mosogatógép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem sajátította el az adott típus javításához szükséges ismereteket. Szakembereink szinte minden típusú mosogatógépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

A mosogatógép szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Mosogatógép bekötése

A mosogatógép beépítés alatt rendszerint a mosogatógép bekötést értjük, amelyet nem bútorasztalos, hanem vízvezeték szerelői oldalról közelítünk meg. A mosogatógép beépítésekor fontos a hely pontos kiválasztása, hisz nem mindegy a készülék működése szempontjából, hogy mekkora vízoszlopot kell kinyomnia a mosogatógép szivattyújának. Összességében tehát a mosogatógép beépítés során sok múlik a hely kiválasztásán is! mosogatógép kifolyócső bekötése fali szifonba, a mosogatógép bekötése csapra történik.Az asztali mosogatógép bekötése semmiben sem különbözik a más mosogatógép üzembe helyezésétől.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a mosogatógépét.

2. A készülékek több mint 90%-át a még aznap bekötjük! 

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! 

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 6000 Ft-os fix díjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ha nem kap erről számlát a bekötésről, akkor mivel tudja bizonyítani, hogy az szakszerűen lett elvégezve?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és mosogatógépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a mosogatógépes szakma élmezőnyébe)

8. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú mosogatógép bekötésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

9. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

10. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen mosogatógép meghibásodás nem okoz problémát!

   

A mosogatógép javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a mosogatógép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A mosogatógép szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett mosogatógépet nem tudunk kicserélni. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a mosogatógépet körülvett bútorelemeket. A mosogatógép szerelő ezt követően tudja csak a mosogatógép ki és bekötést megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a mosogatógép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a bekötés végeztével, hogy működik-e.

  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a mosogatógépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A mosogatógép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A mosogatógép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia mosogatógép szervízt.

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosogatógép bekötés, bosch mosogatógép bekötés, candy mosogatógép bekötés, electrolux mosogatógép bekötés, orion mosogatógép bekötés, gorenje mosogatógép bekötés, samsung mosogatógép bekötés, siemens mosogatógép bekötésteka mosogatógép bekötés, whirlpool mosogatógép bekötés, stb…

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a 9.500 Ft-os kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a bekötés helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

asztali mosogatógép bekötése, beépíthető mosogatógép beszerelése

 

mosogatógépszerelő munka

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 676 85 32

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Mosogatógép szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
08:00 - 14:00
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...