A mosogatógépszerelő szinte minden mosogatógép bekötést elvégez!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Mi történik akkor, ha nem rendelkezik a beüzemelésről szóló számlával?

Ha a nem szakszerű beüzemelés miatt hibásodik meg az új mosogatógép, akkor az „helytelen bekötésből adódó kárnak” minősül, amire az általános garancia illetve jótállás nem vonatkozik. A mosogatógép bekötése sok gyakorlati tapasztalatot igényel, ne álljon neki önállóan!

 

Miért fontos, hogy az új mosogatógépet szakember üzemelje be?

Ha meghibásodik a készülék az első dolog amiatt a garancia érvényesítésekor kérhet a márkaszervíz az a garancia jegyet, a beüzemelésről szóló számlát

 

Mi a helyzet akkor, ha a helytelenül beüzemelt készülék eláztatja a szomszédjait?

A biztosító is kérheti a beüzemelésről szóló számlát. Ellenkező esetben elállhat a kártérítésről, így azt Önön hajthatják be a károsultak.  

 

Mennyibe kerül a beüzemelés, a mosogatógép bekötés ára?

Egy új mosogató vagy mosogatógép vásárlása 80.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig terjedhet. Véleményünk szerint nem érdemes kockáztatni a garanciát és jótállást, hogy spóroljunk ezzel 12.000Ft-ot. A beépíthető készülékeknél a járulékos munkák miatt 14.000Ft a bekötés ára. (A ma forgalmazott készülékek már nem üzemelnek annyit, mint elődeik.) 

  

Az olcsóbb néha drágább?

Más mosogatógép vagy mosogatógép szerelők valóban beüzemelhetik olcsóbban, de számla nélkül… Munkalapot adnak, de ha nincs számla, akkor a márkaszervíz nem fogadja el ezt bizonyító erejűnek…  

  

Mi lesz a régi készülékével?

Ha a forgalmazótól rendeli meg a házhozszállítást, akkor a szállítóknak kötelező elszállítaniuk a régi készüléket. Fontos, hogy a régi vízvezetékre csatlakoztatott befolyó cső maradjon meg Önnél. 1. Zárja el a csapot (ha ez nem megy, akkor a vízóránál zárja el a lakásba menő hidegvizet). Feltétlenül hívja kollégáinkat, és kérjen vízvezeték szerelőt, hisz az új gép meghibásodásához vezethet, így nem tudjuk szakszerűen bekötni a vízvezeték rendszerbe. 2. Csavarja le a befolyócső hollanderét a készülékről.

 

Mit tegyek, ha megérkezett a készülék?

Csomagolja ki és nézze át alaposan, hogy a szállítás során keletkezett-e sérülés. A vásárlástól számított 3 naptári napig őrizze meg a készülék dobozát és csomagoló anyagait, hisz ha bármilyen probléma felmerül ebben az időszakban, akkor még ki lehet cserélni a készüléket. 

 

Bekötési idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosogatógép bekötéseket még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges bekötés között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több mosogatógépszerelővel dolgozunk. 

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosogatógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Szakembereink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosogatógépszerelésekben, így nyertek felvételt cégünkhöz, a Profi Lakásszervíz Kft-hez! 

 

Mosogatógép bekötése

A mosogatógép beépítés alatt rendszerint a mosogatógép bekötést értjük, amelyet nem bútorasztalos, hanem vízvezeték szerelői oldalról közelítünk meg. A mosogatógép beépítésekor fontos a hely pontos kiválasztása, hisz nem mindegy a készülék működése szempontjából, hogy mekkora vízoszlopot kell kinyomnia a mosogatógép szivattyújának. Összességében tehát a mosogatógép beépítés során sok múlik a hely kiválasztásán is! mosogatógép kifolyócső bekötése fali szifonba, a mosogatógép bekötése csapra történik.Az asztali mosogatógép bekötése semmiben sem különbözik a más mosogatógép üzembe helyezésétől.

 

Szakmai tapasztalat 

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosogatógépet kötöttek már be sikeresen! Ha a mosogatógép bekötés során a sarokszelep beszerelése sem okoz nekünk problémát!

  

Mikor dolgozunk?

Hétfőtől péntekig reggel 9 órától este 6 óráig foglalkozunk mosogatógép javításokkal!

mosogatógépszervízünk még hétvégén és szombaton is rendelkezésére áll!

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a mosogatógépét.

2. A készülékek több mint 90%-át a még aznap bekötjük! 

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! 

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 6000 Ft-os fix díjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ha nem kap erről számlát a bekötésről, akkor mivel tudja bizonyítani, hogy az szakszerűen lett elvégezve?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és mosogatógépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a mosogatógépes szakma élmezőnyébe)

8. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú mosogatógép bekötésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

9. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

10. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen mosogatógép meghibásodás nem okoz problémát!

   

A mosogatógép javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a mosogatógép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A mosogatógép szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett mosogatógépet nem tudunk kicserélni. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a mosogatógépet körülvett bútorelemeket. A mosogatógép szerelő ezt követően tudja csak a mosogatógép ki és bekötést megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a mosogatógép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a bekötés végeztével, hogy működik-e.

  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a mosogatógépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A mosogatógép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A mosogatógép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia mosogatógép szervízt.

 

mosogatógépszerelő vicc

János új mosogatógépet vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A mosogatógépe azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy mosogatógépszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a mosogatógép.

János így is tesz és a mosogatógépet már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosogatógép bekötés, bosch mosogatógép bekötés, candy mosogatógép bekötés, electrolux mosogatógép bekötés, orion mosogatógép bekötés, gorenje mosogatógép bekötés, samsung mosogatógép bekötés, siemens mosogatógép bekötésteka mosogatógép bekötés, whirlpool mosogatógép bekötés, stb…

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik bekötés, akkor csak a hétezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a bekötés helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

asztali mosogatógép bekötése, beépíthető mosogatógép beszerelése

 

mosogatógépszerelő munka

Hívjon még ma!

06 70 676 85 32

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Nyitvatartási időnk

Mára már sajnos bezártunk!

Foglaljon időpontot ITT a következő nyitvatartási napra!

 

hétfő
09:00 - 17:00
kedd
09:00 - 17:00
szerda
09:00 - 17:00
csütörtök
Zárva
péntek
Zárva
szombat
Zárva
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Ötlete, javaslata van?